Caudalie Purifying Mask * 75ML

Caudalie Purifying Mask * 75ML

Lekë 3,540.00
Title:  
Maskë për fytyrën.

75 ml

Maska thith papastërtitë, minimizon pamjen e poreve dhe ndihmon në rigjenerimin natyral të qelizave të shëndetshme të lëkurës.

  • E krijuar për të pastruar lëkurën nga çdo njollë dhe puçrra, kjo maskë pastruese është shumë e përqendruar në përbërësit e bimëve dhe vajin e farave të rrushit për një efektivitet të jashtëzakonshëm.
  • Maska për fytyrën përbëhet nga dy lloje balte që thithin papastërtitë, zvogëlojnë pamjen e poreve dhe heqin qelizat e vdekura të lëkurës.


Të aplikohet në lëkurë të pastër 2 herë në javë, të mbahet 15 minuta dhe me pas të shpëlahet.

Shiko edhe