Caudalie Vineactiv Overnight Detox Oil * 30 ML

Lekë 4,810.00
Title:  
Vaji i detoksit ndihmon lëkurën e stresuar të rigjenerohet brenda natës.

30 ml

Vaji i Detoksit ndihmon lëkurën e stresuar të rigjenerohet brenda natës.

  • Lëkura detoksifikohet dhe freskohet. Kjo formulë, e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, nxjerr përfitimet e saj nga vaji i rrushit.
  • E pasur me Omega 6 dhe Vitaminë E , siguron një ushqim dhe riparim për lëkurën.
  • Ky veprim është i përforcuar nga vaji i trëndafilit të myshkut dhe vajra thelbësorë të nerolit, livandës, karotës, drurit të bardhë të sandalwood.
  • Tekstura e thatë e vajit është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës dhe absorbohet shpejt pa lënë përfundim vajor.Ngrohni 6 pika në pëllëmbën e dorës, pastaj masazhojeni në fytyrën dhe qafën e pastruar. Vendoseni në mbrëmje para kremit tuaj hidratues. Shmangni konturin e syve.

Shiko edhe