Caudalie Vinoclean Instant Foaming Cleanser * 50 ML

Caudalie Vinoclean Instant Foaming Cleanser * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Shkumë pastruse me formule vegane dhe shumë natyrale.

50 ml

Caudalie Vinoclean Instant Foaming Cleanser, një linjë e re pastrimesh eko-miqësore, me formula vegane dhe shumë natyrale.

  • I përbërë me përbërës me origjinë natyrale 97%, ky locion pastrues shndërrohet në një shkumë për të mbështjellë lëkurën me butësi.
  • Sjell shkëlqim dhe komoditet dhe lë lëkurën të butë dhe të freskët.


  • Pa e tundur shishen, vendosni 2 masa shkumash në pëllëmbën e dorës. 
  • Vendoseni në lëkurë të lagur dhe masazhoni me lëvizje rrethore në gjithë fytyrën pa harruar qafën. 
  • Shpëlajeni me ujë të bollshëm

Shiko edhe