Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence * 100 ML

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence * 100 ML

Lekë 2,830.00
Title:  
Esence me teksturë ujore që depërton në lëkurë duke eleminuar qelizat e vdekura.

100 ml

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence me teksturë ujore depërton në lëkurë në çast.

Formula e saj kombinon efikasitetin dhe butësinë për të eleminuar qelizat e vdekura dhe për të zbuluar shkëlqimin origjinal të lëkurës.

 Përgatitë lëkurën për përfitimet e serumit dhe optimizon dyfish efektivitetin e saj në njolla.

Formula përmban:

  • Acid glikolik me veprim eksfoliant.
  • Ujë rrushi hidratues dhe qetësues.
  • White peony që unifikon fytyrën dhe e sublimon atë.


Të aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë dhe qafë, para serumit tuaj, në një lëkurë të pastruar më parë.

Shiko edhe