Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting*30 ML

Lekë 6,720.00
Title:  
Serum për të gjitha lëkurat që vuajnë nga njollat,hiper-pigemntimi, për t’i parandaluar ato.

30 ml

Ky serum qumështi ofron një unifikim të njollave kafe, efekt i provuar shkencërisht pas vetëm 4 javësh trajtim.

  • Parandalon hiper-pigmentimin, korrigjon njollat aktuale dhe sublimon shkëlqimin e fytyrës.
  • Antioksidant, mbron lëkurën tuaj në një mënyrë të jashtëzakonshme kundër radikaleve të lira.
  • Lëkura juaj gjen shkëlqimin e saj origjinal.Të aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje në një lëkurë të pastër dhe të thatë, para kremit hidratues të zakonshëm.

Shiko edhe