Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner * 200 ML

Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner * 200 ML

Lekë 2,620.00
Title:  
Locion tonik i formuluar posaçërisht për kujdesin e lëkurës mikse dhe të yndyrshme.

200 ML

Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner është i pasur me Acid Salicilik natyral, Polifenole Rrushi dhe Vajra esencial organikë. 

  • Pastron lëkurën dhe e përgatit atë për kujdesin tuaj të përditshëm.
  • Nga aplikimi fillestar, lëkura rafinohet menjëherë, poret ngushtohen dhe papërsosmëritë zvogëlohen.
  • Tekstura e ujit, ultra-fluid i jep një freskim të menjëhershëm lëkurës tuaj.


Aplikojeni në mëngjes dhe mbrëmje me tampon pambuku në lëkurën e pastruar më parë.

Shiko edhe