Cebrotile 750 MG * 20

Cebrotile 750 MG * 20

Lekë 1,870.00
Title:  
Suplement ushqimor nxitës i mikroqrkullimit dhe funksioneve njohëse të trurit.

20 tableta

Cebrotile 750 MG është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte të Ginkgo Biloba dhe Çaj jeshil. 

  • Gingko Biloba është e nevojshme për stimulimin e funksioneve njohëse të trurit dhe kujtesës dhe rritjen e mikroqarkullimit. 
  • Çaji Jeshil (Camellia sinensis) përdoret si një tonik i rëndësishëm për lodhjen fizike dhe mendore.

Udhëzime për përdorim:

  • Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin ose këshillohuni me mjekun ose farmacistin përpara përdorimit.
  • Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë në mëngjes ose sipas këshillës së mjekut tuaj.

Shiko edhe