CholBiome X3 * 30

CholBiome X3 * 30

Lekë 2,862.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili balancon nivelin e kolesterolit në gjak dhe promovon një shëndet të mirë të zemrës.

30 tableta

CholBiome X3, jo vetëm që ndihmon në uljen e niveleve të kolesterolit dhe promovimin e mirëqenies së zemrës, por gjithashtu ndihmon në uljen e presionit të gjakut.
CholBiomeX3 kombinon 3 përbërës natyralë kryesorë; probiotiku i patentuar Lactobacillus plantarum LPLDL®, Vitamina B3 dhe orizi i kuq maja i pasur me Monacolin K.
CholBiomeX3 ofron një qasje 3 në 1 për të luftuar kolesterolin falë teknologjisë së tabletave me 3 shtresa:

  • LPLDL - Probiotiku i patentuar dhe i provuar klinikisht që shfrytëzon boshtin mikrobiom-mëlçi për reduktimin e kolesterolit, krahas reduktimit të LDL-së dhe përmirësimit të HDL-së.
  • Orizi me maja të kuqe – I përdorur prej shekujsh, është një përforcues i uljes së kolesterolit që ngadalëson prodhimin e kolesterolit të ri në mëlçi, duke parandaluar akumulimin e tij.
  • Vitamina B3 – Luan një rol kyç në metabolizmin e yndyrave në qelizë. Kjo, nga ana tjetër, nxit reduktimin e LDL në gjak si dhe rritjen e HDL.

  • Merrni 1 tabletë nga goja në ditë me një gotë ujë, mundësisht pas një vakti kryesor.
  • Këto produkte janë të përshtatshme për përdorim afatgjatë dhe nuk shkaktojnë varësi.

Për rezultatet më të mira, ky produkt duhet të konsumohet për të paktën 3 muaj (sipas studimeve shkencore dhe indikacioneve kërkimore).

Shiko edhe