Curaprox Be You Challenger Toothpaste * 60 ML

Curaprox Be You Challenger Toothpaste * 60 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me shije hurmë dhe gin tonik.

60 ml

Merrni hurmën e ëmbël me një prekje të dëllinjës për të krijuar një eksperiencë speciale.

Shtojini kësaj një shije të gin tonik. Çfarë mund të jetë më e mirë! Pa alkool, sigurisht.

Curaprox Be You ju jep gjithçka ju prisni dhe më tepër: mbron nga kariesi, ju jep një aromë të freskët që zgjat, ndihmon kundër ndjeshmerisë, nuk provokon afte, minimizon pllakat dhe kujdeset për mishrat tuaja.

Të gjitha këto falë  Enzimave,Hydroxyapatite dhe Bimëve.

  • Efekt zbardhues me glukozë oksidazë
  • Mbrojtje nga kariesi me  fluor dhe xylitol
  • Rimineralizon dhe forcon me hydroxylapatite
  • Mentol për freski që zgjat dhe siliza për një pastrim të butë.
  • Echinacea, Devils Claw dhe Pennywort.
  • Kompleks bioflavonoid qitro
  • Provitamin B5 (panthenol)
  • Pa SLSLarje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe