Curaprox Be You Daydreamer Toothpaste * 60 ML

Curaprox Be You Daydreamer Toothpaste * 60 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me shije manaferre.

60 ml

Curaprox Be You ju jep gjithçka ju prisni dhe më tepër: mbron nga kariesi, ju jep një aromë të freskët që zgjat, ndihmon kundër ndjeshmerisë, nuk provokon afte, minimizon pllakat dhe kujdeset për mishrat tuaja.

Të gjitha këto falë  Enzimave, Hydroxyapatite dhe Bimëve.

  • Efekt zbardhues me  glukozë oksidazë
  • Mbrojtje nga kariesi me  fluor dhe xylitol
  • Rimineralizon dhe forcon me hydroxylapatite
  • Mentol për freski që zgjat dhe siliza për një pastrim të butë
  • Echinacea, Devils Claw dhe Pennywort
  • Kompleks bioflavonoid qitro
  • Provitamin B5 (panthenol)
  • Pa SLS

Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe