Curaprox Be You Pure Happiness Toothpaste * 60 ML

Curaprox Be You Pure Happiness Toothpaste * 60 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me shije pjeshkë dhe kajsi.

60 ml

Shija e pjeshkës dhe kajsisë e kombinuar me freskinë e mentolit. Përkujdeset për dhëmbët tuaj duke lënë një aromë të freskët.

Curaprox Be You ju jep gjithçka ju prisni dhe më tepër: mbron nga kariesi, ju jep një aromë të freskët që zgjat, ndihmon kundër ndjeshmerisë, nuk provokon afte, minimizon pllakat dhe kujdeset për mishrat tuaja.

 Të gjitha këto falë Enzimave, Hydroxyapatite dhe Bimëve.

  • Efekt zbardhues me glukozë oksidazë.
  • Mbrojtje nga kariesi me fluor dhe xylitol.
  • Rimineralizon dhe forcon me hydroxylapatite.
  • Mentol për freski që zgjat dhe siliza për një pastrim të butë.
  • Echinacea, Devils Claw dhe Pennywort.
  • Kompleks bioflavonoid qitro.
  • Provitamin B5 (panthenol).
  • Pa SLS.

Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe