Curaprox Be You Rising Star Toothpaste * 60 ML

Curaprox Be You Rising Star Toothpaste * 60 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me shije grejpfrut dhe qitro.

60 ml

Grejpfrut dhe qitro freskuese, e kombinuar me mente dhe mentol. Mënyra më e mirë për të nisur mëngjesin. Freskia është në maksimum!

Curaprox Be You ju jep gjithçka ju prisni dhe më tepër: mbron nga kariesi, ju jep një aromë të freskët që zgjat, ndihmon kundër ndjeshmerisë, nuk provokon afte, minimizon pllakat dhe kujdeset për mishrat tuaja.

Të gjitha këto falë Enzimave, Hydroxyapatite dhe Bimëve.

  • Efekt zbardhues me
  • Mbrojtje nga kariesi me  fluor dhe xylitol
  • Rimineralizon dhe forcon me  hydroxylapatite
  • Mentol për freski që zgjat dhe siliza për një pastrim të butë.
  • Echinacea, Devils Claw dhe Pennywort.
  • Kompleks bioflavonoid qitro
  • Provitamin B5 (panthenol)
  • Pa SLSLarje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe