Curaprox Brush Protesi Dentali BDC 152

Curaprox Brush Protesi Dentali BDC 152

Lekë 1,000.00
Title:  
Furçë pastruese e dhëmbëve gjatë mbajtjes së protezave dentare.

-

Curaprox Brush Protesi Dentali BDC 152 është një furçë për pastrimin e dhëmbëve gjatë përdorimit të protezave dentare.
Zero mbetje me furçën tonë të dhëmbëve të patentuar
Depozitat e baktereve nuk kanë shpëtim me furçën tonë të protezës së patentuar. Fijet e vendosura në mënyrë spirale arrijnë në pikat më të paarritshme të sipërfaqes së brendshme të protezës.

Karakteristikat e produkteve Curaprox BDC

  • Tashmë ka mjaft kimikate në botë. Curaprox BDC garanton një trajtim natyral.
  • Përmban acid citrik, vaj eukalipt dhe kripë deti.
  • Pa gërryes, acid klorhidrik dhe burime të tjera të acarimit të zgavrës me gojë.
  • Rritni komoditetin dhe sigurinë e përditshme.
  • Protezat qëndrojnë si të reja për shumë vite.
  • Goja dhe mishrat mbeten të shëndetshme.

-