Curaprox CS 1009

Curaprox CS 1009

Lekë 700.00
Title:  
Furçë dhëmbësh, e përshtatshme për personat me aparat.

-

Curaprox CS 1009 ofron kujdesin optimal për mbajtëset, implantet dhe urat. Por është po aq efektiv kur bëhet fjalë për larjen e dhëmbëve të izoluar - ose dhëmbët në një pozicion të pazakontë.

  • Përmirëson vijën e mishrave të dhëmbëve;
  • Filamente CUREN® me prerje perfekte të rrumbullakët;
  • Gjatësia e prerjes 9 mm;
  • Për përdorim në pacientë me aparate dentare dhe implante;
  • Ose thjesht për larjen e përsosur të dhëmbëve.

-