Curaprox DF845 Implant & Braces Floss

Curaprox DF845 Implant & Braces Floss

Lekë 1,460.00
Title:  
Fije dentare për pastrim efektiv për aparatet, protezat dhe implantet.

-

Curaprox DF845 Implant & Braces Floss është një fije dentare për pastrim efektiv të aparateve dentare, protezave dhe implanteve.

  • Filli më i mirë për pastrimin e aparateve dentare, protezave dhe implanteve. Fija e trashë dhe e lezetshme mbush butësisht hapësirat për pastrim efikas. Threaders në të dy skajet e bëjnë të lehtë për t'u përdorur.
  • Për pastrimin e protezave dhe pajisjeve ortodontike. Fije e trashë shumë e trashë me fileto në të dy skajet. Veçanërisht praktike: filetat nuk zbuten nga pështyma dhe kështu mbeten të forta pa u fryrë.
  • 50 fije me qeth, 25 cm. Threaders në të dy skajet.

-