Curaprox Handy Holder UHS 409

Curaprox Handy Holder UHS 409

Lekë 350.00
Title:  
Paketim me 3 mbajtëse dhe 3 kapak mbrojtës.

-

Curaprox Handy Holder UHS 409 është paketim me 3 mbajtëse dhe 3 kapak mbrojtës.

Meqenëse çdo furçë ndërdhëmbore CPS përshtatet me çdo mbajtëse, është e lehtë të zgjidhni të preferuarin tuaj personal: me kënd ose të drejtë, me lidhje klikuese ose rrotulluese, plastike ose alumini. Mbajtësit me kënd janë veçanërisht të lehtë për t'u përdorur në dhëmbët anësore.

  • plastike
  • drejt
  • sistemi i klikimeve

-

Shiko edhe