Curaprox Limited Pink Edition

Curaprox Limited Pink Edition

Lekë 3,220.00
Title:  
Set me 6 furça dhëmbësh.

6 copë

Curaprox Limited Pink Edition përbëhet nga gjashtë furça dhëmbësh CS 5460 Ultra Soft. 

  • Fijet me material CUREN krijojnë një sipërfaqe pastrimi jashtëzakonisht të trashë dhe efektive.
  • Fijet CUREN janë më të dendura se najloni, thithin më pak lagështi dhe ruajnë vetitë e tyre pastruese 60% më shumë.
  • Pastroni me kujdes sipërfaqen e smaltit, shkatërroni më mirë dhe hiqni pllakën, veçanërisht në zonën e sulkut gingival.
  • Koka e vogël dhe kompakte, e cila ka një pjerrësi të lehtë, siguron pozicionin e duhur të furçës në zonën e qafës së mitrës.
  • Doreza e lehtë tetëkëndore nga polipropileni ndihmon në larjen e dhëmbëve në këndin e duhur. Furça përmban 5460 fije.

-