Curaprox Prime plus 06 * 5

Curaprox Prime plus 06 * 5

Lekë 1,090.00
Title:  
Furçat më të mira në treg për parandalimin veçanërisht të thjeshtë dhe efektiv të kariesit të pasmë, gingivitit dhe periodontitit.

-

Curaprox Prime plus 06 janë furçat më të mira në treg - për parandalimin veçanërisht të thjeshtë dhe efektiv të kariesit të pasmë, gingivitit dhe periodontitit. Me cilësinë e CPS prime, një lëvizje e vetme pastrimi është gjithçka që ju nevojitet: një herë brenda dhe jashtë. Përfunduar.

Lëvizja e lirë: 0.6 mm / efektiviteti: 2.2 mm

Mbushëse e hapësirës, ​​efektive dhe e butë: furçat ndërdhëmbore Curaprox pastrojnë të gjithë hapësirën kritike ndërdhëmbore në mënyrë efektive dhe pa lëndime: nga linja e mishit të dhëmbëve deri te nyjet konkave deri direkt nën pikën e kontaktit. Edhe hapësirat më të vogla ndërdhëmbore kujdesen pa rrezik lëndimi - falë CURAL®, telit kirurgjikal ultra të hollë dhe tepër të fortë. Me këtë cilësi, mjafton një lëvizje e vetme pastrimi: një herë brenda dhe jashtë.

-