Curaprox Prime Plus Handy 06 * 5

Curaprox Prime Plus Handy 06 * 5

Lekë 1,100.00
Title:  
5 furça interdentare Prime Plus + mbajtësen (UHS Holder 409).

-

5 furça interdentare Prime Plus + mbajtësen (UHS Holder 409)

  • Efektive dhe delikate, furçat interdentale Curaprox pastrojnë të gjithë hapësirën midis dhëmbëve në mënyrë efektive pa shkaktuar dëmtime.
  • Edhe hapësirat më të vogla pastrohen tërësishtë falë materialit të patentuar Cural® supër i hollë dhe i fortë. Një lëvizje është e mjaftueshme: një kalim dhe hapësira është e pastër.

-