Curaprox Prime Start- Interdental Set

Lekë 1,160.00
Përmasat:  
Set furçash interdentale.

-

Curaprox Prime Start- Interdental Set

  • Këto furça interdentale mund të pastrojnë edhe hapësirën më të ngushtë midis dhëmbëve dhe janë ndër më të mirat e disponueshme, duke siguruar parandalim efektiv kundër inflamacionit dhe erës së keqe të gojës. 
  • Falë sistemit të klikimit, çdo furçë CURAPROX do të përshtatet në çdo mbajtëse. Thjesht klikoni furçën e vjetër, klikoni në të renë dhe vazhdoni të pastroni hapësirat tuaja ndërdhëmbore. Paketat rimbushëse janë të disponueshme për të gjitha furçat tona ndërdhëmbore. Shumë i përshtatshëm, me më pak mbetje plastike.
  • Materiali ultrafin me efekt ombrellë.
  • Teli kirurgjikal i patentuar për hapësirat më të vogla ndërdhëmbore.
  • Sistemi i klikimeve për të gjithë mbajtësit do të thotë më pak mbetje plastike.

-