Curaprox Toothbrush 5460 Ortho Ultra Soft

Lekë 780.00
Title:  
Furçë dhëmbësh për pastrimin e telave të dhëmbëve.

  • Kjo furçë dhëmbësh ka një hapësirë të posaçme për telat e dhëmbëve.
  • Në të kaluarën ka qënë një sfidë e vërtetë të pastroje njëkohësisht dhëmbët dhe telat si duhet por tashmë 5460 ortho me fijet CUREN pastron telat, dhëmbët dhe gingivat në mënyrë delikate dhe me kujdes duke dhënë rezutlate të pakrahasueshme.

Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe