Curaprox Toothbrush 5460 Ultra Soft

Lekë 720.00
Title:  
Furçë dhëmbësh për gingiva sensitive.

  • Gingivat e dashurojnë këtë furçë dhëmbësh: falë 5,460 fijeve CUREN.
  • Një furçë CS 5460 ultra soft ofron butësi të pakrahasueshme.
  • E njohur në të gjithë botën me 5,460 fije CUREN dhe diameter 0.1 mm.


Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.