Curaprox Toothbrush 5460 Ultra Soft *3

Curaprox Toothbrush 5460 Ultra Soft *3

Lekë 1,580.00
Title:  
Set furçash dhëmbësh ultra soft me 5460 fije Curen.

-

  • Gingivat e dashurojnë këtë furçë dhëmbësh: falë 5,460 fijeve CUREN.
  • Një furçë CS 5460 ultra soft ofron butësi të pakrahasueshme.
  • E njohur në të gjithë botën me 5,460 fije CUREN dhe diameter 0.1 mm.

Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe