Curaprox Toothbrush Surgical Mega Soft

Curaprox Toothbrush Surgical Mega Soft

Lekë 750.00
Title:  
Furça e përsosur e dhëmbëve pas operacionit.

-

Curaprox Toothbrush Surgical Mega Soft është furça e përsosur e dhëmbëve pas operacionit.
Pas operacionit dhe gjatë radioterapisë së zgavrës me gojë – veçanërisht kur mishrat e dhëmbëve janë ende të plagosur ose veçanërisht të ndjeshëm – higjiena e mirë orale është thelbësore. 12,000 filamente super fleksibël, tepër të imta vijnë në shpëtim.

E projektuar për kujdes të veçantë pas operacioneve, për personat me inflamacione dhe gjatë radioterapisë së zgavrës me gojë, mega soft kirurgjikale CS ka më shumë se 12'000 filamente ultrafine me diametër 0,06 mm. Në këtë mënyrë garanton higjienë orale perfekte gjatë situatave të veçanta mjekësore. Zhvilluar në bashkëpunim me Prof. Dr. med. dent N.P. Lang, Klinika Dentare, Universiteti i Bernës.

-