Curaprox Travel Set

Lekë 1,190.00
Ngjyra:  
Set furçash dhe pastë për udhëtim.

-

Curaprox Travel Set një set kompakt dhe shumë praktik për kujdesin oral kudo të ndodheni. Kujdesi përfundimtar CURAPROX për shëndetin oral – kudo që të shkoni.
Ai përmban:

  • Furçë dhëmbësh udhëtimi CS 5460: E pamëshirshme ndaj pllakës denatre. 5,460 filamente ultra të imta të paketuara në kokën e furçës për fuqi të jashtëzakonshme pastrimi. Versioni i udhëtimit me dy pjesë është një ndryshim i ri në dizajnin tonë klasik.
  • BE JU Pastë dhëmbësh: Mbron dhe kujdeset për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Zbardh butësisht dhe në mënyrë efektive. Gjashtë shije të ndryshme. Gjashtë ngjyra të gjalla. Freski afatgjatë. Zbardhje e butë, natyrale, e përditshme. Një dimension i ri në shëndetin oral.
  • Furça interdentale CPS prime: Larje efektive në hapësirat midis dhëmbëve tuaj. Filamente super të imta, tepër të gjata, ultra elastike. Pastrim i butë dhe efektiv me veprim me një furçë të vetme. Njëherë në ditë.
Tani ju gjithmonë mund t'i jepni vetes kujdesin për shëndetin oral që meritoni - kudo që të jeni në botë.

-