Curasept 1% H2O2 * 300 ML

Curasept 1% H2O2 * 300 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shplarës me efektë zbardhues për dhëmbët.

300 ml

Shpëlares me përmbajtje peroksid hidrogjeni në përqëndrim 1% me veprim zbardhues dhe higjenizues të kavitetit oral.

Përdoren 12ml shpëlares i pa holluar. Bëhet gargare për rreth 1 minute.

Shiko edhe