Curasept ads 0.2 clorexidina +colostro+pvp-va colutor fl*200ml

Curasept ADS 0.2 Clorexidina + PVP-VA * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlrës oral, me veprim antipllakë, specifik për personat që mund të paraqesin infeksion dhe inflamacion të mukozës orale.

200 ML

Curasept ADS 0.2 Clorexidina + PVP-VA përfaqëson një trajtim oral anti-pllakë dhe imunoprotektiv. 

I indikuar specifikisht për persona me sistem imunitar të dobësuar, të prirur ndaj lezioneve të mishrave të dhëmbëve të shkaktuar nga: 
 • sindroma e gojës së thatë, 
 • barna, 
 • duhani, 
 • stresi, 
 • mungesë vitaminoze, 
 • dobësi fizike si pasojë e infeksioneve apo patologjive të tjera (grip, celiaki, infeksione intestinale, kolit ulceroz), shfaqje akute të patologjive dhe sëmundjeve autoimune, radioterapi dhe kemoterapi. 
Falë formulës së tij të pasur me enzima dhe vitamina, garanton ekuilibrin fiziologjik të muzokës orale dhe falë mungesës së alkoolit, shmang efektet irrituese dhe të dhimbshme.
 • Shpëlajeni gojen për rreth 1 minutë me produktin e paholluar, me një lugë gjelle (10 ml). 
 • Përsëriteni trajtimin dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje, pas ngrënies.
 • Përdoreni produktin pas higjienës orale te zakonshme. 
 • Gjithashtu, këshillohet që të mos pini duhan dhe të zvogëloni marrjen e ushqimeve të pigmentuara (kafe, çaj) të paktën një orë pas trajtimit.
 • Vazhdoni me aplikimin për të paktën 7-14 ditë.