Curasept ads 020 clorexidina 0.2 + acido ialuronico colutor fl*200ml

Curasept ADS 020 Clorexidina 0.2 + Acido Ialuronico * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Trajtim rigjenerues dhe rigjenerues i indeve të mukozës orale.

200 ML

Curasept ADS 020 Clorexidina 0.2 + Acido Ialuronico përbën një trajtim rigjenerues të kavitetit oral, sidomos pas ndërhyrjeve dentare, duke shkurtuar kohën e shërimit dhe të dhimbjeve post-kirurgjikale, pas ekstraksioneve komplekse dentare, vendosjes së implanteve dentare, procedurave të rigjenerimit të kockave, kirurgjive plastike parodontale.

Studiuar specifikisht për të garantuar një formule inovative, që mbron gingivat dhe mukozën orale duke i hidratuar në thellësi dhe favorizuar kështu rigjenerimin e indeve përmes një mekanizmi veprimi mekanik.

Nuk përmban alkool, duke shmangur kështu ndërveprimet e mundshme me rezinën dhe cementin.
  • Shpëlajeni gojën për të paktën 1 minutë duke përdorur një lugë produkt të paholluar (10 ml), mundësisht pas higjenës orale normale. 
  • Këshillohet të shmangni marrjen e ushqimit ose pijeve, ose shpëlarjen e gojës për të paktën gjysmë ore pas shpëlarjesme produktin.
  • Vazhdoni aplikimin për rreth 15 ditë dhe, nëse është e nevojshme të zgjasni trajtimin, këshillohuni me dentistin tuaj.