Curasept ads 1% parodontal-gel 30ml

Curasept ADS 1% Parodontal-Gel * 30 ML

Lekë 1,050.00
Title:  
Xhel me përdorim topik, specifik për gingivat e inflamuara.

30 ML

Falë formulimit në trajtë xheli topik me përmbajtje Klorheksidinë, Curasept ADS 1% paradontal gel shërben për të siguruar higjenën maksimale orale pas ekstraktimeve dentare dhe ndërhyrjeve kirurgjikale paradontale.
Gjithashtu, këshillohet të përdoret edhe në prani të gingivave të irrituara, për një trajtim të zgjatur topik anti-pllakë.
  • Aplikoni një sasi të vogël te produktit direkt në mishrat e dhëmbëve duke i masazhuar. 
  • Përdorni një furcë dhëmbësh për të futur xhelin në hapësirat intradentale.
  • Përdorni shiringën e duhur me kapilarët për futjen në xhepat periodontale.

Shiko edhe