Curasept ads220 clorexidina-digluconate colutor fl*200 ml

Curasept ADS 220 Clorexidina * 200 ML

Lekë 1,180.00
Title:  
Shpëlarës goje me veprim anti-pllakë dhe qetësues i irritimeve të kavitetit oral.

200 ML

Curasept ADS 220 Clorexidina indikohet veçanërisht kur, përveç një veprimi të shpejtë anti-pllakë, nevojitet një zvogëlim i simptomave irrituese të mukozës orale dhe gingivave, gjithashtu si pasojë e trajtimeve ortodontike (ekstraktime dentare, lezione të shkaktuara nga protezat e lëvizshme të dhëmbëve etj).
  • Shpëlajeni gojën për të paktën 1 minutë duke përdorur një lugë produkt të paholluar (10 ml), mundësisht pas higjenës orale normale.
  • Këshillohet të shmangni marrjen e ushqimit ose pijeve, ose shpëlarjen e gojës për të paktën gjysmë ore pas shpëlarjesme produktin.
  • Vazhdoni aplikimin për rreth 15 ditë dhe, nëse është e nevojshme të zgjasni trajtimin, këshillohuni me dentistin tuaj.

Shiko edhe