Curasept ads720 clorexidina-digluconate 0.2% tub * 75 ml

Curasept ADS 720 Clorexidina-Digluconate 0.2% * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh anti-bakteriale me përmbajtje optimale Klorheksidinë, efekte anësore minimale dhe kompliance maksimale.

75 ML

Pastë dhëmbësh antibakteriale me 0,20% klorheksidinë diglukonat dhe Sistem Anti Ngjyrosje (ADS) e cila, zvogëlon në mënyrë drastike shfaqjen e njollave të verdha kafe që mund të formohen në dhëmbë për shkak të klorheksidinës.
Keshillohet te kombinohet me shpelaresin CURASEPT ADS® 220.

- Nuk le njollë
- Efikasitet maksimal i klorheksidinës
- Luhatje minimal te shijes
- Pa alkool: nuk irriton mukozën
- Kompliance jashtëzakonisht e lartë me pacientin
- Nuk nevojitet trajtim i përsëritur
Te perdoret 2-3 here ne dite per 2 muaj, ose sipas rekomandimit te mjekut stomatolog.