Curasept ads212 chlorhexidine 0.12- digluconate colutor fl*200ml

Curasept ADS 212 Chlorhexidine 0.12 * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlarës oral me veti mbrojtëse të kavitetit oral.

200 ML

Curasept ADS 212 Chlorhexidine 0.12, falë përmbajtjes prej 0.12% në Klorheksidinë diglukonat është një zgjidhje ideale për trajtimin e gingivitit dhe paradontitit.
  • Mund të përdoret gjithashtu në përgatitjen për kimioterapi ose radioterapi, sepse dobësojne sistemin imunitar dhe kështu mbrojtjet orale.
  • Kompliance jashtëzakonisht e lartë falë Sistemit Anti-Ngjyrosje ADS® (Anti-Discoloration System).
  • Shpëlarje gojen me 10 ml te produktit, 2 herë në ditë për 1 minutë.
  • Nëse pas dy javesh nevojitet akoma trajtim, bëni një javë pushim dhe më pas vazhdoni përsëri me përdorimin pa ndërprerje prej dy javësh.
  • Mos pini kafe, çaj ose verë të kuqe për 30 minuta pas përdorimit.