Curasept biosmalto azione durto tub*50ml

Curasept Biosmalto Azione D'urto *50 ML

Lekë 1,100.00
Title:  
Trajtim për forcimin e smaltit.

50 ML

Curasept Biosmalto Azione D'urto paraqet një trajtim te përditshëm te krijuar posaçërisht për të ndërhyrë në problemet e indeve dentare, që lidhen me kariesin, erozionet, gërvishtjet, xerostomia (tharja e gojës), si dhe për një ndihmë të konsiderueshme në prani të pajisjeve ortodontike.

Ai vepron falë një kompleksi të fosfatit amorf të kalciumit ACP të funksionalizuar me fluor, karbonat dhe citrat. Veprimi i tyre sinergjik, në fakt, çliron jone aktive që depërtojnë në mënyrë selektive në vendet e dëmtuara të smaltit, duke rimineralizuar dhe rigjeneruar me shpejtësi smaltin dhe dentinën, falë afinitetit të lartë me sipërfaqen e dhëmbëve.

Prania e fluorit ndihmon për të zhvilluar një smalt më rezistent ndaj aciditetit.

- Ul ndjeshmërinë.
- Parandalon prishjen e dhëmbëve dhe pengon formimin e pllakave.
- Riparon dhe rimineralizon smaltin dhe dentinën.
- Mbron nga erozioni dhe konsumimi.
Aplikojeni produktin dy herë në ditë në zonat e prekura, duke përdorur një furçë dhëmbësh të butë ose direkt me gishta të pastër dhe të thatë.
Lëreni në smaltin dentinal për rreth dy minuta. Largojeni sasine e tepërt pa shpëlarje.
Rekomandohet të mos pini ose të hani të paktën 30 minuta pas aplikimit.

Shiko edhe