Curasept biosmalto collutorio denti sensibili *300ml

Curasept Biosmalto Collutorio Denti Sensibili * 300 ML

Lekë 950.00
Title:  
Shpëlares oral specifik për higjenën orale të dhëmbëve të ndjeshëm, që kanë nevojë për një veprim specifik.

300 ML

Curasept Biosmalto Collutorio Denti Sensibili indikohet kryesisht për persona me ndjeshmëri te përsëritur te dhëmbëve te shkaktuar nga një humbje e smaltit, ose në prani të periodontitit apo recesionit gingival.
- Lehtëson dhe mbron nga dhimbja e ndjeshmërisë dentinale
- Parandalon prishjen e dhëmbëve dhe pengon formimin e pllakave.
- Riparon dhe rimineralizon smaltin dhe dentinën.
- Mbron nga erozioni dhe konsumimi acid.


Shpelares oral për të rriturit dhe fëmijë mbi moshën 7 vjeç.Rekomandohet shpëlarje me 15 ml produkt për rreth 1 minutë, të paktën 2 herë në ditë.