Curasept biosmalto junior tub*50ml

Curasept Biosmalto Junior * 50 ML

Lekë 800.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me veti mbrojtese kunder kariesit, për fëmijë 7-14 vjeç.

50 ML

Curasept Biosmalto Junior është pastë dhëmbësh me veti mbrojtese kunder kariesit, për fëmijë 7-14 vjeç.

Parandalon prishjen e dhëmbëve dhe pengon formimin e pllakave në dhëmbët e qumështit dhe ato të përhershëm.
  • Mbron, riparon dhe rimineralizon smaltin dentar.
  • Mbron nga erozioni dhe konsumimi acid.
Rekomandohet përdorimi i produktit çdo ditë, të paktën 2 herë në ditë në sasi të vogla.

Shiko edhe