Curasept biosmalto trattamento quotidiano tub*75ml

Curasept Biosmalto Trattamento Quotidiano * 75 ML

Lekë 1,100.00
Title:  
Pastë dhëmbësh specifike për dhëmbë të ndjeshëm.

75 ML

Indikohet veçanërisht:
- Ndjeshmëri e përsëritur dentinale e shkaktuar nga humbja e smaltit,
- periodontiti,
- recesioni gingival që ben ekspozimin e dentines,
- kariesi, sidomos ai rrënjor,
- trajtime dentare si heqja e gurezave dhe zbardhja, te cilat mund t’i bëjë dhëmbët tuaj të ndjeshëm
Rekomandohet te perdoret të paktën dy herë në ditë, duke vazhduar deri në një javë pas zhdukjes së simptomave.
Përfundoni higjienën tuaj orale me pas me shpelaresin Curasept Biosmalto.