Curasept cera ortodontica

Curasept Cera Ortodontica

Lekë 660.00
Title:  
Dyll ortodontik ideal për lehtësimin e irritimeve të shkaktuara nga aparatet dentare.

-

Curasept Cera Ortodontica ngjitet në aparatin dentar për të parandaluar ulçera te dhimbshme dhe për të zvogëluar acarimin e indeve të gojës, faqeve dhe mishrave të dhëmbëve të shkaktuara nga telat dhe lëndë e mprehta.
  • Duke qene i tejdukshëm, përzihet mire me dhëmbët dhe është i padukshëm.
  • Vjen neë paketim i prerë ne copa, për një veprim më higjienik dhe të rehatshëm sesa dylli i pastër. 
  • Pasqyra, e pozicionuar në pjesën e pasme të paketimit, lehtëson aplikimin në çdo kohë të ditës.

  • Lani mirë duart me ujë, hiqni një sasi të vogël dylli nga shkopi dhe rrotullojeni atë me gishta derisa të formojë një top sferik.
  • Vendosni dyllin në nivelin e elementeve ortodontike.