Curasept ads 020 chloredixidine 0.2% colutor fl*200ml

Curasept ADS 020 Chloredixidine 0.2% * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlarës oral revolucionar me bazë Klorheksidinë, që mbron mishrat e dhëmbëve dhe dhëmbët nga bakteret e dëmshme dhe formimi i pllakave.

Curasept mund të përdoret për të ndihmuar ne trajtimin e:
- Ulçerave te gojës
- Gingivitit
- Periodontitit
- Mishrave te tërhequr
- Kujdesit pas operacioneve te kavitetit oral
- Kariesit

Eshtë revolucionar, pasi ndryshe nga përgatitjet e tjera të njohura të klorheksidinës Curasept:
- Nuk përmban alkool, dhe për këtë arsye nuk shkakton acarim të mëtejshëm të ulçerave ose problemeve të tjera të mukozës.
- Nuk përmban sheqer.
- Ka një sistem unik kundër ngjyrosjes për të eleminuar kryesisht ngjyrosjen e shkaktuar nga klorheksidina.
- Shkakton ndryshim të papërfillshëm në perceptimin e shijes, duke pasur vetë një aromë të butë menteje.
- PH është 6.2 për të mbrojtur smaltin e dhëmbëve.
Për përdorim intensiv - deri në dy javë përdorim pa ndërprerje.
Shpëlajeni gojen me 10 ml, dy herë në ditë për një minutë. Nëse akoma nevojitet trajtim pas dy javësh, bëni një javë pushim dhe më pas përdoreni përsëri  pa ndërprerje per dy javë te tjera.
Mos pini kafe, çaj ose verë të kuqe për 30 minuta pas përdorimit.

Shiko edhe