Curasept floss classic black kt*50m

Curasept Floss Classic Black * 50 M

Lekë 520.00
Title:  
Fije dentare.

50 Meter

Curasept Floss Classic Black është i sheshtë, i perbërë nga poliestër dhe i veshur me një dyll të veçantë mikrokristalor, që lejon rrëshqitjen më të lehtë midis dhëmbëve dhe lehtëson futjen në hapësirat interdentale.
Gjithashtu ka veprimin shtesë anti pllakë falë Klorheksidinës.

Përdoret për të hequr pllakat bakteriale nga pikat e kontaktit dhe nga hapësirat më të ngushta që as furça më e vogël interdentale nuk është në gjendje të arrijë.

Përdoreni për rreth 2 minuta, të paktën 1 herë në ditë.

Shiko edhe