Curasept floss ultra fine unwaxed kt*50m

Curasept Floss Ultra Fine Unwaxed * 50 M

Lekë 520.00
Title:  
Fije dentare.

50 Metra

Curasept Floss Ultra Fine Unwaxed, fill dentar i përbërë nga mbi njëqind mikrofilamente kompakte që garantojnë rezistencë, elasticitet më të madh dhe një veprim pastrues efektiv në hapësirat interdentale.

Të përdoret përveç furçës së dhëmbëve dhe furçës interdentale për të hequr pllakat bakteriale nga pikat e kontaktit dhe nga hapsirat më të ngushta që as furça më e vogël interdentale nuk është në gjendje të arrijë.
Përdoreni për rreth 2 minuta, të paktën 1 herë në ditë.

Shiko edhe