Curasept floss waxed kt*50m

Curasept Floss Waxe * 50 M

Lekë 520.00
Title:  
Fill dentar i sheshtë i perbërë nga poliestër dhe i veshur me një dyll të veçantë mikrokristalor.

50 Metra

Curasept Floss Waxe, fill dentar i sheshtë i perbërë nga poliestër dhe i veshur me një dyll të veçantë mikrokristalor, që lejon rrëshqitjen më të lehtë midis dhëmbëve dhe lehtëson futjen në hapësirat interdentale.
Gjithashtu ka veprimin shtesë anti pllakë falë Klorheksidinës.

Të përdoret përveç furçës së dhëmbëve dhe furçës interdentale për të hequr pllakat bakteriale nga pikat e kontaktit dhe nga hapsirat më të ngushta që as furça më e vogël interdentale nuk është në gjendje të arrijë.
Përdoreni për rreth 2 minuta, të paktën një herë në ditë.

Shiko edhe