Curasept gel dentifricio clorexidina + colostro + pvp-va tub*75 ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina + Colostro * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh trajtuese e infeksioneve të mukozës orale.

75 ML

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina + Colostro indikohet veçanërisht në rast të acarimit dhe lezioneve të mukozave që vijnë nga: 

  • goja e thatë, 
  • marrja e barnave, 
  • pirja e duhanit (stomatiti nikotinik), 
  • stresi, 
  • mangësitë e vitaminave, 
  • dobësimi fizik nga infeksionet dhe patologjitë, 
  • veçanërisht efektet e mëvonshme nga infeksionet e kandida, herpesi, etj.), 
  • manifestimet akute të sëmundjeve, 
  • sindromave autoimune dhe diabetit.

Ofron një gamë të lartë të faktorëve, që forcojnë sistemin imunitar (veçanërisht antitrupat, enzimat, proteinat) dhe faktorët e rritjes, të dobishëm për mbështetjen e mbrojtjes së zgavrës me gojë, luftimin e infeksioneve, nxitjen e shërimit të plagëve Veprim i shpejtë dhe efektiv kundër pllakës.

Përdoreni të paktën 2 herë në ditë, për rreth 2 muaj.

Shiko edhe