Curasept gel dentifricio clorexidina 0.2% + clorobutanolo tub*75ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2% + Clorobutanolo * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me veprim anti-pllakë dhe qetësues i mukozës orale.

75 ML

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2% + Clorobutanolo, pastë dhëmbësh me një veprim ndihmës në reduktimin e inflamacionit dhe irritimeve të mukozës orale.

Veçanërisht i përshtatshëm kur, përveç një veprimi të shpejtë kundër pllakës, është e nevojshme të shoqërohet edhe një reduktim i simptomave irrituese të mukozës së gojës dhe gingivës, si pasojë e trajtimeve dentare.
  • Klorobutanol siguron një veprim parandalues, pasi është antifungal dhe antibakterial.
Përdoreni të paktën 2 herë në ditë, për rreth 1 muaj.