Curasept gel dentifricio clorexidina 0.2 + hamamelis tub*75ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2 + Hamamelis * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh, trajtuese intensive ndaj acarimeve dhe irritimeve të mishrave të dhëmbëve, me tendencë gjakosjeje.

75 ML

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2 + Hamamelis është një pastë dhëmbësh, trajtuese intensive ndaj acarimeve dhe irritimeve të mishrave të dhëmbëve, me tendencë gjakosjeje.

Indikohet vecanerisht ne rast të:
  • Mishrave delikatë që gjakosen lehtësisht;
  • Irritimeve dhe skuqjeve të mukozave dhe mishrave të dhëmbëve;
  • Irritimeve të gjuhës;
  • Irritimeve nga ushqimi i fortë, pikant ose shumë i nxehtë.
Përdoreni 2-3 herë në ditë, për 2 muaj.

Shiko edhe