Curasept gel dentifricio trattamento placca e carie clorexidina 0.05+fluor 0.05 tub * 75ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.05+ Fluor 0.05 * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh në trajtë xheli për përdorim të përditshëm.

75 ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.05+ Fluor 0.05 është një pastë dhëmbësh në trajtë xheli për përdorim të përditshëm, me veprim anti-pllakë dhe rimineralizues, i formuluar me 0.05% Klorheksidinë, ADS dhe 0.05% Fluor.
Ruan ngjyrën e bardhë të dhëmbëve.

Veçanërisht indikohet në subjektet me aparate ortodontike dhe me karioreceptim të lartë:
  1. Për kontrollin e pllakave bakteriale;
  2. Për të ndihmuar në parandalimin e irritimit të mishit të dhëmbëve dhe fenomeneve të kariesit;
  3. Respekton ngjyrën e bardhë te dhëmbëve;
  4. Veprim ditor mbrojtës i dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.
Përdoreni 2-3 herë në ditë.

Shiko edhe