Curasept gel dentifricio trattamento rigenerante

Curasept Gel Dentifricio Trattamento Rigenerante * 75 ML

Lekë 850.00
Title:  
Pastë dhëmbësh në trajtë xheli me veprim rigjenerues.

75 ML

Curasept Gel Dentifricio Trattamento Rigenerante indikohet në të gjitha rastet kur kërkohet një normalizim më i shpejtë i lezioneve, duke siguruar gjithashtu dhe nje sukses te procedurave dentare.
  • Acidi Hialuronik 0,2% formon një film mbrojtës në mukozat dhe mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar në hidratimin e shtresave sipërfaqësore dhe duke favorizuar proceset e rigjenerimit të indeve përmes veprimit mbrojtës mekanik.
Përfitimet e trajtimit:
  • ndihmës në proceset rigjeneruese të mukozës orale;
  • veprim i shpejtë dhe efektiv anti-pllakë i bazuar në 0,20% klorheksidinë;
  • mban mishrat në gjendje të mirë.
Përdorimi i tij rekomandohet në rast të:
  • ekstraktimet komplekse të dhëmbëve;
  • vendosjen e implanteve dentare;
  • procedurat e rigjenerimit të kockave;
  • kirurgji plastike periodontale.
Prania e Sistemit ADS, e cila zvogëlon incidencën e pigmentimeve të mundshme, i jep produktit një pajtueshmëri optimale.
Përdoreni 2-3 herë në ditë për 2 muaj për larjen e dhëmbëve.

Shiko edhe