Curasept gel dentrificio adstrigente 0.5% *30ml

Curasept Gel Parodontale 0.5% * 30 ML

Lekë 1,050.00
Title:  
Xhel trajtues dhe qetësues i irritimeve të gingivave.

30 ML

Curasept Gel Parodontale 0.5%, xhel trajtues dhe qetësues i irritimeve të gingivave.
  • Falë pranisë së PVP-VA, formon një shtresë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar, me veprim mekanik, në lehtësimin e simptomave të shkaktuara nga acarimi i mukozës së gojës.
  • Indikohet në rastet e mishrave të dhëmbëve me gjakderdhje të lehtë, të fryrë dhe edematoze, në rast gjakderdhjeje gjatë larjes në shtëpi, edhe pas seancave dentare.
  • Aplikoni një sasi të vogël produkti në zonën e prekur me gisht ose butësisht me furçën speciale CURASEPT SOFT.
  • Mos e shpëlani.
  • Për aplikim interdental përdorni një furçë me madhësi të përshtatshme.
  • Në rast të fenomeneve të mbindjeshmërisë, kontaktoni mjekun tuaj.