Curasept gel paradontale trattamento lenitivo antiplacca clorexidina 0.5% + clorobutanolo tub *30ml

Curasept Gel Paradontale 0.5% + Clorobutanolo *30 ML

Lekë 1,050.00
Title:  
Xhel trajtues lokal, qetësues dhe mbrojtës i gingivave.

30 ML

Curasept Gel Paradontale 0.5% + Clorobutanolo indikohet në rastet kur është i nevojshëm një veprim intensiv anti-pllakë dhe një zvogëlim i shpejtë të simptomave irrituese dhe të dhimbshme të mukozës orale.
  • Gjithashtu, ne kirurgji ekstraktive, dëmtime të shkaktuara nga protezat e lëvizshme dhe dëmtime që lidhen me përdorimin e pajisjeve dentare.
  • Falë pranisë së PVP-VA, formon një film mbrojtës në mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar permes një veprim mekanik, në lehtësimin e simptomave të shkaktuara nga acarimi i mukozës orale.
Aplikoni një sasi të vogël te produktit direkt në mishrat e dhëmbëve duke i masazhuar. Mos e shpëlani.

Shiko edhe