Curasept implant clorexidina 0.20% + pvp-va + acido ialuronico colutor fl*200ml

Curasept Implant Clorexidina 0.20% * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlarës oral, kryesisht i përshtatshëm në rast të vendosjes së implanteve dentare.

200 ML

Curasept Implant Clorexidina 0.20% rekomandohet për përdorim në rastin e implanteve dentare, procedurave të ngarkimit të menjëhershëm, pas nxjerrjes komplekse të dhëmbëve, procedurave të rigjenerimit të kockave, gingivitit, periodontitit dhe në të gjitha rastet kur kërkohet normalizim më i shpejtë i lezioneve. 
KLORhEKSIDINE
  • Aktiviteti anti-pllakë kryhet si duke kontrastuar zhvillimin e baktereve ashtu edhe duke u lidhur me matricën e pllakës, duke parandaluar zhvillimin dhe zbërthimin e saj.
PVP KOPOLIMER
  • Formon një shtresë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar, me veprim mekanik, të lehtësojë simptomat e shkaktuara nga acarimi i mukozës së gojës dhe të parandalojë formimin dhe depozitimin e pllakave.
ACIDI HIALURONIK
  • Është një polimer natyral, i cili kryen një veprim të zgjatur balancues të lëngjeve të indeve dhe nxit shërimin dhe riparimin e indeve pasi parandalon humbjen e acidit hialuronik nga indet. Nuk përthithet nga mukoza dhe nuk ka efekte farmakologjike lokale apo sistemike.
Sistemi ADS
  • Ngjyrosja e jashtme e dhëmbëve është pasojë e mundshme e përdorimit të zgjatur të produkteve që përmbajnë klorheksidinë. Sistemi ADSR i përfshirë në shpëlarësit e gojës ndërhyn në dy nga mekanizmat kryesorë të pigmentimit dhe ndihmon në uljen e incidencës dhe shtrirjes së tyre.
  • Shpëlajeni gojën për të paktën 1 minutë duke përdorur një lugë produkt të paholluar (10 ml), mundësisht pas higjenës orale normale.
  • Këshillohet të shmangni marrjen e ushqimit ose pijeve, ose shpëlarjen e gojës për të paktën gjysmë ore pas shpëlarjesme produktin.
  • Vazhdoni aplikimin për rreth 15 ditë dhe, nëse është e nevojshme të zgjasni trajtimin, këshillohuni me dentistin tuaj.

Shiko edhe