Curasept Implant Kit

Curasept Implant Kit

Lekë 2,020.00
Title:  
Set trajtues për implanetet e dhëmbëve.

-

Curasept – Implant Kit përmban:

Curasept ADS Implant Mouthwash 200ml

  • Vepron kundër pllakave antibakteriale
  • Përmban 0.2% klorheksidinë
  • Përmbajtja e ADS parandalon depozitimin e joneve të pigmentit
  • Përbërje inovative me kopolimer PVP-VA dhe acid hialuronik
  • Formon një shtresë mbrojtëse në membranën mukoze dhe ndihmon gjatë rigjenerimit të mukozës

ADS 350 Gingival Gel 30ml

Curaprox Curasept ADS 350 Gingival Gel (0,5% CHX) është një xhel në formë çamçakëzi me 0,5% diglukonat klorheksidine, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm nën proteza ose për kujdesin javor të implanteve, periodontitit dhe protezave.

Brush Curasept Spec Implant

Falë formës së veçantë, dorezës ergonomike dhe qimeve të buta dhe fleksibël, përfaqëson mjetin ideal për higjenen e protezës. Cilësia e lartë e materialeve lejon që të mos dëmtohen sipërfaqet implantare dhe protetike. Gjithashtu ideale për higjienën e: protezave në dhëmbë natyralë aparate ortodontike.


  • Rekomandohet përdorimi i shpëlarjes së gojës gjatë vendosjes së implanteve, pas ndërhyrjeve të tjera kirurgjikale në gojë, në inflamacion të mishrave të dhëmbëve dhe periodontiumit dhe në të gjitha rastet kur është i dëshirueshëm shërimi më i shpejtë i plagëve.
  • Shpëlajeni gojën me 10 ml tretësirë të paholluar për të paktën një minutë pas higjienës së zakonshme orale. Pas aplikimit, nuk duhet të hani, pini, pini duhan ose shpëlani gojën për të paktën gjysmë ore.
  • Përdorni shpëlarjen e gojës për afërsisht 7-14 ditë ose siç udhëzohet nga dentisti juaj.Shiko edhe